1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Pamtimo poraz u Laktašima, Igokea se neće unapred predati

Objavljeno: 23.01.15 u 14:27

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da crno-beli žele da pobede Igokeu i revanširaju im se za poraz u prvom delu sezone Jadranske lige.

Partizan se trenutno nalazi na četvtom mestu sa 11 pobeda i sedam poraza, dok je Igokea na 13. poziciji sa skorom 5-13.

– Igokeu ne bi trebalo posmatrati kroz poslednju utakmicu i poziciju na tabeli. Priterani su uza zid i sigurno će želeti da pruže dobru igru i eventualno iskoriste svaku priliku. Dovoljno sam dugo u Parizanu da znam da se nijedna ekipa unapred neće predati. Igokea nas je zadužila u Laktašima kada nam je pobeda bila izuzetno značajna, a poraz utoliko bolniji – rekao je Vujošević na konferenciji za mediji u hali Pionir i dodao da su svi spremni za duel, prenosi Tanjug.

Vujošević je pozvao publiku da dođe na utakmicu protiv Igokee i kao u prethodnim mečevima pokaže koliko im je stalo do kluba.

Trener Partizana je istakao da je protiv predloga direktora Evrolige Đordija Bartomeu o stvaranju zatvorenog trakmičenja.

– Kada bi se liga zatvorila ne bi bilo dobro za košarku jer bi devalviralo takmičenje za ekipe koje ne uđu u Evoligu. Fudbal je tu radio izvarednu stvar, oni koji igraju dobro postaju bogati, a ne obrnuto. Nije potrebno objašnjavati zašto klub sa budžetom od 500.000 evra igra u Evroligi. Košarka nije profitabilan sport, posebno u Srbiji – istakao je Vujošević.

Inače, u timu Igokee na ovom susretu neće igrati novajlija Brejdi Heslip.

Utakmica 19. kola ABA lige između Partizana i Igokee igra se u subotu od 21 sat u hali Pionir.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara
  1. Partizan-igokea pamti poraz od Igokea-partizana ??!! Hahaha ko vas ne zna … Doduše to je jedna od retkih utakmica koja se ne dobija silom ili novcem, nego kada zatreba. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter