3
Domaći fudbal

RUSI PREJAKI: Partizan potpuno neubedljiv protiv Dinama

Objavljeno: 23.01.15 u 17:55

Lider Jelen Superlige beogradski Partizan odigrao je prvu pripremnu utakmicu u Turskoj, protiv Dinama iz Moskve. Poražen je sa 4:1 (2:0).

Crno-beli nisu mogli da računaju na bolesne najboljeg stelca JSL Petra Škuletića i Bogosavca. Dinamo je poveo već u petom minutu golom Matje Valbuena golom u petom minutu, drugi gol postigao Kokorin u 14. Golovi su pali  posle preciznih centaršuteva i prodora igrača Dinama po desnoj strani.

Prvu šansu crno-beli su imali u 25. minutu. Drinčić direktno šutirao iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara i namučio golmana Šunina, koji je ipak odbio loptu. Još jednu šansu imao je isti igrač, takođe iz slobodnjaka, posle faula nad Lazovićem, ali nije iskoršćena.

U 40. minutu Kokorin je srušen predkaznenim prostorom Partizana, ali živi zid je zaustavio Bitnerov pokušaj. Potom je šansu imao Partizan, Drinčić je uputio sjajan udarac koji je završio blizu gola protivnika. Posloe kornera Drinčića, Kojić se našao u izglednoj šansi ali je sa peterca glavom šutirao preko gola.

Budući da je gubio sa 2:0, Partizan je agresivnije ušao u nastavak. Dve opasne situacije stvorene su posle prodora Pauljevića po desnom boku, na asistencije Stefana Babovića, ali je Šaponjiću oba puta malo nedostajalo. Do gola nije mogao ni Saša Marković, iz najbolje prilike do tada.

Kaznili su to sve Rusi, Roman Zobnin je matirao Živkovića za 3:0. Šaponjić je promašio iz dve dobre situacije. Do gola je partizan došao sa bele tačke. Babović, koji je i zaradio penal, je bio precizan u 75. minutu. Šest minuta kasnije Marković je skrivio penal, a rusi došli do konačnih 4:1 posle uspešne realizacije Kuranjija.

Do karja meča solidne pokušaje imali su Volkov i Babović…

Sastavi
Partizan
1. poluvreme: Lukač, Pauljević, Petrović Nemanja, Stevanović, Ćirković, Drinčić, Brašanac, Živković, Luka, Lazović, Kojić (4-4-2)
2. poluvreme: Živković Živko, Marinković, Volkov, Ilić Branko, Petrović Ivan, Marković, Babović, Ilić Saša, Grbić, Ninković, Šaponjić (4-3-3)
Klupa: Kljajić, Lukić, Pantić (Škuletić i Bogosavac imaju temperaturu 38°)

Dinamo (Moskva): Šunin, Kozlov (Rotenberg 46′), Samba (Danilkin 46′), Duglas Teišeira, Bjutner, Jonov (katrč 66′), Denisov (Jusupov 46′), Žirkov (Džudžak 46′), Kokorin (Kuranji 46′), Valbuena (Zobnin 66′), Vankier.
Igrali su još: Džudžak, Jusupov, Tašaev, Zobnin, Katrič, Obolskij, Kuranji, Berezovksi, Gabulov, Danilkin, Jarmolicki, Rotenberg.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
3 Komentara
  1. Jak je za njih svako protiv koga igraju pošteno. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter