0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ: Očekuje nas zanimljivo proleće, Zvezda se pojačala kvalitetnim igračima

Objavljeno: 21.01.15 u 12:16

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić osvrnuo se i na aktuelni prelazni rok odnosno na činjenicu da se glavni rival u borbi za šampionski tron – Crvena zvezda u dobroj meri pojačao.

Trener crno-belih je veoma oprezan kada je u pitanju prednost koju ima aktuelni vicešampion Srbije podsetivši da je slična situacija bila i prošle sezone.

– Naš rival se pojačao jako kvalitetnim i iskusnim igračima, proverenim i dokazanim profesionalcima. Postoji i neka priča o mladima, sve je to stvar trenera, u to neću da ulazim… Imaće dobar spoj iskustva i mladosti. Bežimo šest bodova, nije to ni previše, ni premalo. Veoma smo oprezni, poučeni iskustvom iz prošle godine da moramo ove pripreme da odradimo i kao klub se ponašamo ozbiljnije nego što smo to ikada radili u cilju odbrane jesenje titule i osvajanja Kupa. Biće uzbudljivo, verujem da nas očekuje jedno jako teško i interesantno proleće, rekao je mladi fudbalski stručnjak srpskim novinarima koji prate Partizan na pripremama u Turskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter