4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILJENIK GROBARA: Dišemo kao jedan, nemam reči da opišem atmosferu u timu!

Objavljeno: 20.01.15 u 12:27

Posle kriznog perioda, došli su vedriji dani u KK Partizan. Crno-beli su vezali pet pobeda što je svakako pozitivno uticalo i na raspoloženje u ekipi.

Jedan od najiskusnijih igrača i miljenik Grobara Saša Pavlović smatra da svi u timu dišu kao jedan i da njihovi eventualni problemi nestaju kada istrče na zagrevanje pred svojim navijačima.

– Uvek sam davao kompletnog sebe, takav sam, a kad uza sebe imaš takve navijače kao što ih ima Partizan, onda ništa ne boli, nema umora. Pa i ako ima, istrčiš na zagrevanje, a Pionir već 80 odsto pun i, sve zaboraviš, ne bih znao kako drugačije da objasnim – rekao je Pavlović, a prenosi Sport.

Pavlović je takođe pohvalio rad trenera Duška Vujoševića i najavio bolje dane.

– Trener radi neverovatan posao, onako kako bi uvek trebalo. Kada bira igrače, na prvom mestu, ili barem ravnopravno su ljudski i košarkaški kvaliteti. Znao sam situaciju i kada sam se vraćao u klub, kao i ostali članovi, ali dišemo kao jedan. Iz svega možeš nešto da „izvučeš” za sebe ako si maksimalno dobar. I to je to, da ne pričamo više o novcu. Ali, otkriću ću vam nešto. Vraćamo se iz Valjeva, posle utakmice, a priča sa Mačvanom ide otprilike ovako – nikada možda nije bilo teže klubu finansijski, a atmosfera se ne može opisati. I to je naša pobeda, i to velika – istakao je Pavlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
4 Komentara
  1. postene srbije decko pa ti sei lud najveca lopina vam je predsednik kluba o kom postenju pricas igrate zadlje dve godine evro liigu a pre toga 98 godine od te godine niste ni titulu osvojili zanaci 17god. a partizan je klub koji jedino ovi seznonu neigra evro ligu od 1995.god 2 puta i fajnal for i 13 titula u nizu to je za vas misaona imenica ponos cigan male je zvezda pusti ti srbiju

    0
    0
    Odgovori
    • Ако со толики навијач Звезде зашто толико пратиш шта се дешава код нас…? Било где да се спомиње Партизан ту је твој коментар!!
      ПАРТИЗАН ШАМПИОН!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter