14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA MALI PIONIR: Partizan će neke utakmice regionalnog takmičenja igrati u Areni?

Objavljeno: 20.01.15 u 17:00

Grobari su prepoznali ozbiljnost trenutka, posebno u poslednjih nekoliko mečeva. Pionir je ispunjen do poslednjeg mesta, puna je bila i hala u Valjevu… Budući da interesovanje navijača prevazilazi kapacitet Pionira, moguće je da se neka od preostalih ligaških utakmica, ili plej-ofa Aba lige igra u – Kombank areni!

– Navijači Partizana dolaze u velikom broju na naše utakmice u ABA ligi, kao da su u pitanju mečevi Evrolige. Čak razmišljamo da pređemo u Arenu da neke utakmice odigramo tamo – otrio je Duško Vujošević za Informer.

Raspored Partizana do kraja sezona u ABA ligi je takav da crno-beli imaju minimum četiri utakmice kod kuće. Ugostiće Levski, Igokeu, Crvenu zvezdu i Zadar. A onda kreće plej-of. Tu su još i potencijalna polufinala, odnosno finala regionalnog takmičenja.

Da bi se Partizanu ovo isplatilo, Arena mora da bude puna. Budući da je Partizan i ove sezone najgledaniji na Jadranu, pitanje da li Grobari mogu da napune Arenu je možda i suvišno…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0
14 Komentara
  1. Ahahaahahahah koji su cirkus ovi ganeri, nikad nisu svoj tim pominjali kao brend, sve dok Partizan nije proglasen, a sad im usta puna, proglasavaju sami sebe i za najveci brend evrope,balkana,sveta,univerzuma…. IMAMO KOMPLEKSEEE IMAMO KOMLEKSEEEE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter