1
Domaći fudbal

NINKOVIĆ: Džoni ima bubice, ali je neiskvaren i narušio je svoje zdravlje zbog Zvezde

Objavljeno: 19.01.15 u 20:23

Fudbaler koji je bio jedan od navažnijih šrafova šampionskog tima Crvene zvezde Miloš Ninković ne može da veruje na koji način se klub iz Ljutice Bogdana poneo prema Nikoli Mijailoviću koji je zbog izjava u javnosti suspendovan do daljnjeg.

– Jako mi je krivo što Džoni nije više u klubu. Najbolje ga poznajem od svih, znam sve njegove dobre i loše strane, znam i da ima „bubice“… Ali uprava kluba bi morala da zna da se odrekla jedne neiskvarene osobe, velikog Zvezdaša, čoveka koji je svašta radio prošle godine samo da bismo uzeli titulu. Na kraju je zbog Zvezde narušio zdravlje. Jako, jako mi je krivo zbog toga! Najviše su izgubila ova deca koja tek treba da pronađu mesto pod suncem. Džoni je uvek znao sa njima, uvek je bio tu da im da savet. Šteta je to velika. Mada nisam bio tu, ne mogu da komentarišem da li je ili nije bio sukob sa Bosančićem, rekao je Ninković u izjavi za Mocartsport.

Podsećamo da je Mijailović u žižu javnosti došao zbog verbalnog sukoba sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i fizičkim sa Milošem Bosančićem, a pored toga istakao se „anonimnim“ pismima u kojima je do detalja otkrio sve loše stvari koje se dešavaju u našem najtrofejnijem klubu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. i???????
    Sta sad,on,VELIKI ZVEZDAS PEDALU?
    A vi lopovi i dalje u nasoj Zvezdi,doci ce neki sejk ili Rus i vama vrata sirom da otvori,ali izlazna!!!!!!!
    Da je drzava kao sto nije,vi bi ste glancali kopacke u Zabeli!!!!!
    SRAMOTA STE ZA KLUB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter