0
Evropske lige

MURINJO NAVIJAČIMA: Ne sviđa mi se šta pevate Džerardu, poštujte ga! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.15 u 13:09

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo poručio je navijačima da u polufinalu Liga kupa ne skandiraju podrugljive pesme kapitenu Liverpula Stivenu Džerardu.

Kapiten ‘crvenih’ dobio je pesmu na tribini Stamford Bridža nakon što se okliznuo u finišu prošle sezone i tako direktno uticao na poraz od Čelsija u ključnom meču u borbi za titulu.

– Naši navijači imaju pesmu o njemu koja mi se ne sviđa. Možda je bilo zanimljivo jednom, na početku, ali iznova i iznova nema smisla. Za deo publike to je dobra zabava, ali mislim da nam to nije potrebno, posebno prema igraču koji zaslužuje poštovanje. Imamo dovoljno drugih navijačkih pesama, nije nam baš ova neophodna. Džerard je istorijski igrač za Liverpul, ali i za Premijer ligu, protivnik kome sam se uvek divio i koga sam poštovao – rekao je Murinjo koji je 2005. godine činio sve da dovede Džerarda na Stamford Bridž, ali nije uspeo.

– Sećam se, želeo sam vezni red sa Makeleleom, Lampardom i Džerardom. Učinili smo sve da ga dovedemo, bili na korak od toga, ali na kraju nismo uspeli i ja poštujem Džerardovu odluku da ostane na Enfildu – istakao je Murinjo.

Liverpul i Čelsi sastaju se u utorak u 20:45 na Enfildu u polufinalu Liga kupa.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter