0
Evroliga

DODATNO OBEZBEĐENJE: I specijalne policijske snage čuvaju Turke

Objavljeno: 16.01.15 u 09:28

Meč trećeg kola Top 16 faze Evrolige koji će večeras biti odigran u Areni od 21:00 sat između Crvene zvezde i Galatasaraja poneo je epitet „visokog rizika“, a u cilju da se situacija održi pod kotrolom angažovane su i specijalne policijske snage.

Kako prenose Novosti, na „stend-baj“ režimu čeka čak 2.000 policajaca koji će biti zaduženi da održe red kako u samoj hali, tako i oko nje, ali i na gradskim ulicama prestonice.

– Nećemo dozvoliti da se naruši javni red i mir u bilo kom smislu. Zaštitićemo imovinu i građane. Angažovani su Žandarmerija, pripadnici Uprave policije, Brigada, a u pripravnosti će biti i specijalne jedinice SAJ i PTJ – kažu iz policije.

Da bi utakmica Evrolige protekla bez incidenata beogradskoj policija će dobiti pojačanje u vidu kolega iz unutrašnjosti, koji će biti raspoređeni duž gradskih ulica, posebno onih kuda je predviđen odlazak turskih igrača od hotela do Kombank Arene. Naravno, trasa kretanja predstavnika turskog kluba se drži u tajnosti kako bi se izbegli incidenti.

Shodno gore navedenom, i sam hotel u kojem će odsesti predstavnici turskog kluba biće dodatno obezbeđen kordonom policije.

– Već od jutros smo pojačali patrole i kontrole prilazima Beogradu, ali i u Areni. Pozivamo navijače crveno-belih da pokažu koliko vole svoj klub, grad i Srbiju i ne prave nerede. Prema izgrednicima neće biti milosti i svi će biti privedeni – kažu u policiji.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter