11
Domaći fudbal

IFFHS RANG LISTA: Partizan 74. na svetu, Zvezda nije ni među 500

Objavljeno: 14.01.15 u 11:00

Međunarona federacija fudbalske istorije i statistike (IFFHS) objavila je rang listu klubova za ovu godinu.

Među 100 klubova na planeti nalazi se samo jedan srpski klub, to je Partizan koji zauzima 74. mesto. Na rang listi nalaze se i Čukarički na 273. mesti, kao i Vojvodina na 382. mestu.

Najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kolektiva i šampiona Evrope iz 1991. godine Crvene zvezde nema među 500 najuspešnijih klubova sveta.

hotsport.rs

0
0
11 Komentara
  1. Ovo je istorija ali od prosle godine tako da Zvezde nema jer je izbacena, Zvezda koliko god da je losa ne moze biti losija od Vose i Cukarickog i neka Hot Sport slobodno napise na kom je Zvezda mestu jer je nema medju prvih 500 bas bih voleo da znam,a svi ostali pametni, javite se kad Hot Sport napise na kom je Zvezda mestu i obrazloze zasto je na tom mestu ili zasto je uopste nema na listi,hvala na paznji i prijatno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je realnost naseg fudbala i ovo je i poraz i pobeda za SRPSKI FUDBAL . Sto se tice C. Zvede mozda je realno mozda i nije ako gledamo situaciju od prosle godine realno je jer je C.Zveda izbacena iz Evropskih takmicenja.. A C.Zveda od 1991 godine nema Evropskog ucesca to je vec zabrinjavajuce zbog cega neznam ali jedan klub koji ima EVROPSKU I SVETSKU TITULU a pruza lose igre godinam strasno….. Partizan je medju prvih 100 klubova i svaka cast ali je opet malo kada pogledamo da Partizan ima u zadnjih 12 godina igranje Lige Sampiona I Lige Evrope i da je ispadao od slabih klubova od nasih mozda i realna pozicija.. Vojvodini i Cukarickom svaka cast na ovim pozicijama…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je tabela istorije a ne iz doba dinosaurusa a vas druze od barija nema nigde a nista sem toga niste ni uradili. Jos se zanosite pra istorijom

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je neka sprdacina,ja sam Zvezdas i nema veze sto nema Zvezde medju 500 ali sta rade klubovi kao sto je Vojvodina i Cukaricki ispred Zvezde,onda ispada da ova istorija vazi samo za proslu godinu kada je Zvezda izbacena iz Evrope,a Vosa i Cukaricki su igrali Evropu to je ta istorija i verovatno se po tome gleda, onda Zvezde i nema na ovoj listi jer je izbacena!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter