2
Dejvis kup

HOTSPORT SAZNAJE: Hali u Kraljevu ime Novaka Đokovića, Severina miri Srbiju i Hrvatsku

Objavljeno: 14.01.15 u 21:15

Tokom ove nedelje od strane Međunarodne teniske federacije (ITF) potvrđeno je da će meč 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa u kojem će Srbija ugostiti Hrvatsku biti odigran u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Kako novoizgrađena hala u gradu na Ibru još uvek nema ime i taj posao bi trebalo da se obavi pre početka istorijskog duela kada je u pitanju tenis u Kraljevu.

– Moj predlog je da halu nazovemo po našem najboljem teniseru svih vremena i trenutno najboljem igraču sveta Novaku Đokoviću, ali to je još uvek samo ideja. Najpre ćemo kontaktirati njega da vidimo da li se on slaže sa tim pa ćemo tek u slučaju pozitivnog odgovora to učiniti, rekao je za naš portal gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić.

I to nije sve, Kraljevčani imaju još ideja u sklopu predstojećeg meča.

– U cilju smirivanja povremenih tenzija između naše dve zemlje želimo da u sklopu meča teniskih reprezentacija na gradskom trgu u Kraljevu koncert održi Severina Vučković, poznata hrvatska pevačica, otkriva Ilić.

Ideje su zanimljive, a da li će biti sprovedene u delu saznaćemo vrlo brzo pošto se meč nekadašnjih osvajača „salatare“ bliži.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Evo ja sam iz Kraljeva… Cujem samo 1000 karata ostaje u Kraljevu a ostatak za Bg …

    Ko da dodje na red pored Presednika Grada,gde mu je mnogobrojna rodbina… Ja jedino da idem u Bg da kupim kartu da bi gledao jer kod nas ne mogu da nadjem nikako!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter