0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO ZADRŽATI ‘ŠKUNTELARA’: U Humskoj imaju plan

Objavljeno: 13.01.15 u 22:37

Partizan je odbio ponudu Lila vrednu 2,5 miliona evra za najboljeg strelca Jelen Superlige Petra Škuletića, uz obrazloženje da je stasiti napadač potreban klubu u jurišu na titulu prvaka Srbije.

Međutim, ukoliko u Humsku stigne najavljena ponuda neimenovanog kineskog kluba u visini od četiri miliona u Partizanu će se hvatati za glavu odnosno imaće problem kako da objasne najboljem igraču da mu je bolje da ne prihvati unosnu ponudu sa Istoka i ostane da igra za manje od mesečnu platu od 8.000 evra.

Zbog svega toga nova uprava kluba planira da Škuletiću poveća primanja kako bi on ostao u Partizanu makar narednih šest meseci pošto se ne sumnja da će i u junu biti primamljivih ponuda pogotovo ukoliko nastavi da rešeta mreže kao što je to radio u jesenjem delu prvenstva.

Pored Škuletića povećanju plate se nada i Nikola Drinčić, koji ima 11.000 evra mesečno, pogotovo ako se zna da su crno-beli odbacili već nekoliko više nego primamljivih inostranih ponuda za bivšeg reprezentativca Crne Gore.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter