2
Evroliga

NA KOGA MISLI BOGDANOVIĆ: O dvojici srpskih stručnjaka misli sve najbolje!

Objavljeno: 13.01.15 u 18:57

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović rekao je u intervjuu za sajt Evrolige da su mu Duško Vujošević i Željko Obradović mnogo pomogli u dosadašnjoj karijeri.

kako sezona odmiče, Bogdanović pruža sve bolje partije u Fenerbahčeu.

– Svakome je potrebno vreme da se prilagodi, da provede više vremena s novim ljudima, da se oseti kao kod kuće. Ja sam takva osoba. Sada je sve OK i zaista se osećam kao kod kuće – rekao je Bogdanović.

Bogdan je govorio o radu sa dvojicom vrsnih stručnjaka.

Vujošević i Obradović su totalno različiti. Mislim da sam mnogo naučio od Duleta. Znao sam da će mi naredni korak biti rad sa Željkom i da će to biti dobro za moju karijeru. On je jedan od razloga mog dolaska u Fenerbahče. Obojica su mi mnogo pomogli. Ni za jednog od njih nemam nijednu lošu reč – rekao je Bogdanović.

Fener je pod mnogo većim pritiskom kada igra na domaćem terenu. Kaže da je navikao na to, jer je slično bilo i u Partizanu. Ipak, Fener igra dobro i u gostima, zabeležio je pet pobeda i samo jedan poraz.

– Možda smo pod pritskom pobede na svom terenu. Ali to nije novina za mene, jer sam osećao isti pritisak kada sam igrao u Partizanu. Ne osećamo toliki pritisak kada igramo u gostima. Imamo pet pobeda na strani, to je sjajan rezultat, izgubili smo samo od Panatinaikosa. To je i jedini meču Evroligi u kom smo poraženi sa velikom razlikom. Oni su na tom meču pogodili dosta trojki – priseća se Bogdan.

Srpski košarkaš kaže da je rano govoriti o favoritima za završno takmičenje, ali je ipak otkrio ko su po njegovom mišljenu osim Fenerbahčea glavni pretendenti.

– Rano je govoriti o favoritima za Fajnal-for, to se nikad ne zna. Makabi je osvojio prošle godine, a to je malo ljudi očekivalo. Olimpijakos je pobedio CSKA u Istanbulu i to je bila neverovatna pobeda. Olimpijakos je takođe savladao Real u Londonu. Ali ako me pitate za preostala tri tima, to su CSKA, Barselona i Real. To su trenuntno tri najbolja tima u Evroligi – rekao je Bogdanović.

Specijalni novogodišnji intervju koji je srpski reprezentativac dao za naš portal možete pročitati OVDE.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter