0
Evropske lige

ZAGONETNI MESI: Sve može da se promeni preko noći

Objavljeno: 12.01.15 u 21:07

Fudbaler Barselone Lionel Mesi odbacio je nagadjanja da će možda preći u Čelsi ili Mančester siti, ali je u ponedeljak kazao da nije siguran gde će igrati sledeće godine.

Nagađanja oko njegove budućnosti postala su sve učestalija u poslednje vreme, nakon krize u Barseloni i svađe sa trenerom Luisom Enrikeom.

U razgovoru sa novinarima u Cirihu pre dodele „Zlatne lopte“ otkrio je da nije spreman da se posveti budućnosti i to posle pitanja izveštača o povratku u Argentinu.

– Nisam siguran šta će se desiti i da li ću se vratiti u Njuels. Nisam siguran ni gde ću biti sledeće godine. U fudbalu ima toliko mnogo stvari koje se preko noći mogu promeniti. Uvek sam govorio da ću karijeru okončati u Barseloni, ali, kao što kaže Kristijano Ronaldo, samo Bog zna šta će se desiti, rekao je Mesi, prenosi Beta.

Argentinac je takođe rekao da mu je želja da jednog dana bude u istom timu sa svojim najvećim rivalom Kristijanom Ronaldom što je odmah izazvalo paniku među navijačima Barselone koji nagađaju da je to možda bio Mesijev „mig“ Realu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter