1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Potrebna dva ili tri pojačanja, moramo da poštujemo Škuletića

Objavljeno: 12.01.15 u 13:41

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, prvog dana priprema, rekao je da klub mora da zadrži nosioce igre kako bi nastavio sa dobrim rezultatima iz prvog dela sezone.

– Za sada su otišli samo Stanković i Fofana, što nije mali hendikep i potrebna su nam dva-tri pojačanja na mestu štopera i desnog beka. Nadam se da će klub zadržati iskusne igrače, kao što su Drinčić, Lazović i Škuletić na duže staze i da neke od njih nagovorimo da završe karijere ovde – rekao je Nikolić novinarima posle prvog treninga na startu priprema za prolećni deo sezone.

On je istakao da najbolji strelac Superlige Petar Škuletić potpuno fokusiran na obaveze u klubu, uprkos tome što su crno-beli odbili brojne ponude. Podsetimo, Škuletić je priznao da je imao ponudu kluba u kom bi obezbedio svoju egzistenciju, ali da je uprava odlučila da ga zadrži.

– Moramo da pokažemo respekt prema njemu, a tu ne mislim samo da mu ponudimo novi ugovor. Mislim da će ostati i da nema nikakav problem, pošto će igrati punim srcem i energijom. Isti slučaj je i sa Drinčićem za koga smo odbili pet-šest ponuda – naveo je Nikolić.

Partizan ima šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i biće mu dovoljno 13 pobeda kako bi vratio šampionski pehar u Humsku.

– Neki već sada najavljuju 15 pobeda i ne znam da li je to upozorenje. Videćemo koliko će biti dovoljno, možda bude i 10. Ništa nismo osvojili, ali imamo dobru startnu poziciju. Iskustvo iz prošle sezone poziva na oprez – istakao je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter