0
Evropske lige

NE ODUSTAJU: Baš žele da vide Jovetića u svom crno-belom dresu

Objavljeno: 12.01.15 u 23:11

Jedan navijač Liverpula ga je zamolio da više ne postiže golove njegovom voljenom klubu, drugi mu je čak predložio da pređe na Enfild, ali bi nekadašnji kašpiten Partizana na kraju balade ipak mogao ponovo da obuče crno-beli dres.

Istina ne onaj u kojem je krčio put ka fudbalskim zvezdama već onaj slavnog Juventusa iz Torina koji se nada da bi konačno mogao da dovede Crnogorca u svoju ekipu. Razlog optimizmu „stare dame“ je podatak da bi novi član „građana“ uskoro mogao da postane Vilfrid Boni pa bi ionako mala Jovetićeva minutaža mogla da postane još manja.

Pored Juventusa za 25-godišnjeg napadača zainteresovani su još tri italijanska kluba – Inter, Roma i Napoli, ali za sve njih bi klauzula u Jovetićevom ugovoru sa Sitijem mogla da bude nepremostiva prepreka pošto Englezi za reprezentativca Crne Gore potražuju 24 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter