4
Domaći fudbal

BRAVO: Vojvodina miri Partizan i Crvenu zvezdu?

Objavljeno: 12.01.15 u 17:15

Prvi čovek Zajednice Superlige Zoran Šćepanović (predsednik Vojvodine) organizovao je sastanak na kome bi moglo da dođe do „pomirenja“ između „večitih rivala“.

Predstavnici Partizana i Crvene zvezde sastaće se u utorak u 13 časova. Na navedenom sastanku govoriće se o aktuelnim temama vezanim za takmičenje u Superligi, njenom daljem razvoju i unapređenju, promenama u sistemu takmičenja, bezbednosti na stadionima kao i poboljšanju saradnje između svih srpskih klubova.

Biće ovo prilika da posle dužeg vremena predstavnici Partizana i Crvene zvezde zajedničkim angažovanjem daju svoj doprinos u cilju daljeg razvoja fudbalskog sporta uopšte.

hotsport.rs

0
0
4 Komentara
  1. O čemu vi više pričate da mi je da znam.Ceo život samo Zvezda i Partizan,gde su tu ostali SRPSKI FUDBALSKI KLUBOVI?! Više je dosadilo da samo ,,ta dva“ kluba osvajaju titule. Ako je tako nek se samo ,,ta dva“ kluba takmiče i onako se sve pare od države ulažu u njih,gde su ostali klubovi?Gde su pare za ostale klubove?! ZBOG TOGA NAM JE I FUDBAL NA TAKVOM NIVOU NA KAKVOM JE! SRAMOTA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikada nisu ni bili posvađani… Nema tu šta da se miri… Shvatite da su to dva različita univerzuma, Avangarda bili i ostali. Mi nismo na prodaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter