0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ VERUJE UPRAVI: Uživam u Partizanu, Babović donosi prevagu na terenu

Objavljeno: 11.01.15 u 14:43

Prethodnih nedelja bilo je dosta bure u fudbalskom klubu Partizan, ali i špekulacija da će prvi trener Marko Nikolić dobiti otkaz. To se još uvek nije desilo i vrlo verovatno neće jer, prema rečima samog Nikolića, postoji uzajamno poverenje između njega i uprave kluba.

Marko Nikolić je u intervjuu za Mozzart sport istakao da sve nesuglasice rešava isključivo u četiri oka, kao što je bila ona u kojoj je njegova smena gotovo bila završena stvar.

– U neposrednim razgovorima stekao sam utisak da mi ljudi iz Partizana veruju i ja se nadam da su iskreni. Zapravo, nemam razloga da sumnjam. Uživam svaki dan na klupi crno-belih i stvarno ne bih voleo da se bavim špekulacijama i nagađanjima – rekao je Nikolić i dodao da će ukoliko ne bude rezultata sam napustiti kormilo crno-belih:

– Trener sam Partizana malo više od godinu dana i svestan sam da nisam Bogom dan za ovu poziciju, niti da mi je ona ostavljena u nasledstvo na narednih 100 godina. Svi treneri su smenjivi i ja stvarno nemam problem s tim. Ako ne bude odgovarajućih rezultata niko neće morati da mi kaže da bi trebalo da se povučem. Sam ću pokupiti stvari i otići. Samo, to bi značilo da Partizanu ne ide, da ne pobeđujemo, a mislim da to niko ne želi – istakao je Nikolić.

On se osvrnuo i na aktuelni transfer period. Rekao je da niko nije na transfer listi, a da su prioriteti pojačanja na pozicijama štopera i desnog beka zbog isteka ugovora Vojislavu Stankoviću i povrede Miroslava Vulićevića.

– Nema transfer liste u Partizanu. Nepravedeno je i pre svega netačno što se o tim momci na taj način govori. Oni su deo ekipe koja je iznela teret jesenjih obaveza, imali su svoju ulogu i ostaju sa nama. Jedino ako za nekog stigne interesantna ponuda zadržavamo pravo da je razmotrimo. Dakle, niko nije precrtan – istakao je Nikolić, a na pitanje o Stefanu Baboviću odgovorio je da bi on svojim iskustvom puno pomogao.

– Zadržaćemo princip poslovanja po kome se pojačanjima Partizana mogu smatrati dokazani, provereni, igrači velikog iskustva koji odmah mogu da donesu prevagu i mladi talenti koji će našu igru unaprediti za nekoliko godina. Stefan spada u prvu kategoriju – rekao je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter