2
Domaći fudbal

MENADŽER POTVRDIO: Nigerijski Drogba stiže u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 10.01.15 u 10:50

Više nema dileme, posao je završen. Momak koga menadžer opisuje kao „Nigerijskog Didjera Drogbu“ stiže na stadion „Rajka Mitića“.Kako prenosi list Sport, menadžer nigerijskog 23-godiišnjeg napadača Gbloaha Salamija, Goran Hadži Milovanović, potvrdio je da će njegov klijent karijeru nastaviti na Marakani.

Načelan dogovor sa FS Nigerije je već napravljen, a fudbalski savez ove afričke zemlje dao je dozvolu fudbaleru da 15. januara doputuje iz Dohe u Beograd kako bi posao bio i zvanično parafiran.

– Shvatili su situaciju da igrač reševa važno pitanje u karijeri. Pre dolaska Salami treba da nastupi za najbolju selekciju 11. januara, protiv Obale Slonovače i biće oslobođen igranja šest dana kasnije sa Sudanom. U pitanju su prijateljske utakmice, a lično sam iskoristio dobre kontakte u interesu njihovog reprezentativca – kaže Milovanović.

Čelnici Crvene zvezde nisu previše zatezali oko uslova koje je zahtevao nigerijski fudbaler.

– Imaće platu u narednih šest meseci, dok je na pozajmici i taj period je jedini trošak za Zvezdu. Smatram da su uslovi povoljni, a da ekipa dobija veliko pojačanje u napadu – kaže Hadži Milovanović.

Gbolaho Salimi Nigerija

On je dodao i da je Salami napadač koji se najviše može uporediti sa igračima koji nastpaju u Premijer ligi:

– Salami je sličan klasičnim engeleskim napadačima. Ako bi njegov stil upoređivao sa trenutno vrhunskim asovima čini mi se da je negde između Drogbe i Balotelija. Jasno je da su oni na višem nivou, ali da dobrim radom novi igrač Zvezde može da bude pravi „džoker” u ispunjenju rezultatskih ambicija – kazao je Hadži Milovanović.

Prema rečima ovog menadžera čelnici crveno-belih su već počeli i pripremu odlaska Salamija sa ekipom na pripreme u Sloveniju, pa su tako čelnici Zvezde već zatražili vizu za ovog igrača. On dodaj i da je Salami imao ponude većih klubova, ali da je odabrao Zvezdu zbog želje da se postepeno dokazuje i da je upravo zbog toga izabrao sredinu u kojoj će moći da igra.

– Stavljena je klauzula po kojoj Crvena zvezda u maju može da otkupi Salamija za 250.000 dolara. Cena je prikladna, a za sledeće korake ima dovoljno vremena – zaključio je Milovanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. NEMOGU DA VERUJEM ,GOSPODIN KOJI JE OTERAO DZAJU ,COVICA …ZALAZE SE ZA ZVEZDINU DECU .A VEC DANIMA VRSI PRITISAK NA MOMKE KOJI SU NA POZAJMICI KOJI SU BISERI ZVEZDINE SKOLE ,KOJIMA NIJE DATA SANSA !!!VERUJTE NIJE SE UTALIO I ZATO IH CISTI!!!MOJA ZVEZDA DELIJE PADA U SVE VECU DUBIOZU !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter