0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Crvena zvezda može još mnogo da napreduje

Objavljeno: 10.01.15 u 09:15

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, nakon poraza njegovog tima u Tel Avivu od aktuelnog prvaka Evrope, uveren je da crveno-beli imaju prostora da napreduju u igri još više.

– Bili smo u gostima kod prvaka Evrope, ali to ne umanjuje utisak da je u našoj igri bilo mnogo elemenata koji ne smeju da se dešavaju. Morali smo da imamo bolji šut što bi sigurno uticalo na drugačiji razvoj situacije. U momentima kada smo držali korak, zakazali smo u skoku i na sve to, imali smo previše izgubljenih lopti što je protiv Makabija, koji se ponosi tranzicijom, gotovo neoprostiv greh. Kada se sve to desi protiv jedne vrhunske ekipe, onda je poraz potpuno očekivan – istakao je Dejan Radonjić, piše Žurnal.

On je ocenio da igrači njegovog tima moraju da proliju još „mnogo znoja“ pre nego što se domognu najvišeg evropskog nivoa:

– Meč u Tel Avivu nam je pokazao da moramo još mnogo da radimo da bismo dostigli nivo i ciljeve koje želimo. Igrali smo protiv prvaka Evrope, pre toga najtrofejnije evropske ekipe, ali to samo daje težinu poukama koje moramo da izvučemo. Zaključak je da moramo da prolijemo još mnogo znoja kako bismo i na ovom, najvišem evropskom nivou, imali bolji rezultat – kazao je Radonjić

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter