0
Evropske lige

REČ JE REČ: Mesi obećao treneru na samrti da će ostati u Barsi

Objavljeno: 08.01.15 u 13:44

Bivši pomoćni trener Barselone Henk Ten Kate otkrio je da je Lionel Mesi obećao Titu Vilanovi na samrti da će ostati na Kamp Nou, ali Holanđanin smatra da bi odlazak Argentinca bilo najbolje rešenje za sve.

– Koliko ja znam, problemi u Barseloni su počeli pre dve godine… Mesi je i dalje u Barseloni jer je to obećao Titu Vilanovi na samrti – otkrio je Ten Kate koji je kao pomoćnik Franku Rajkardu osvojio dve titule u Primeri i Ligu šampiona.

– Mislim da bi taj transfer bio u interesu svih. Lionel je dugo u Barseloni i treba mu novi izazov. On i dalje vredi mnogo novca, ali njegova vrednost će padati. Zaista želim da ga podržim, ali nisam siguran da će se vratiti na najviši nivo. Nije normalno da neko sija toliko dugo kao on. Da budem iskren, Mesi nije bio na najboljem nivou prošle godine i pored toga što je imao dobru statistiku – tvrdi Ten Kate. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter