0
Evropske lige

SAPUNICA SE NASTAVLJA: Mesi dao ultimatum Barseloni

Objavljeno: 07.01.15 u 15:49

Sada je već postalo više nego očigledno da postoji žestok sukob na relaciji trener Barselone Luis Enrike i najbolji igrač tima Leo Mesi.

Španski list AS ide čak toliko daleko da je na današnjoj naslovnoj strani postavio naslov „Ili Luis Enrike ili ja“ što ja navodno Mesijev ultimatum klupskom rukovodstvu.

Podsećamo da je klub navodno već dao uslov Enrikeu d au naredna dva meča (Elče i Atletiko Madrid) jednostavno mora da zabeleži pobede ili će rastanak biti neminovan. Takođe juče smo preneli vest i da su kapiteni tima Ćavi, Inijesta i Buskets najavili da će porazgovarati sa Mesijem kako bi razjasnili u čemu je problem.

Mesijevo nezadovoljstvo je očigledno tinjalo već neko vreme, a buknulo je u nedelju uveče kada ga je Enrike izostavio iz sastava za meč u San Sebastijanu koji je BArselona izgubila od Reala sa 1:0. Usledio je nedolazak Argentinca na prvi naredni otvoreni trening, a pored toga javnost je zaintrigirao podatak da je Mesi u međuvremenu na Instagramu počeo da prati dešavanja u Čelsiju.

Upravo su se „placi“ uz Pari Sen Žermen se spominjali kao mogući kupci odnosno jedini klubovi koji imaju dovoljno novca da plate astronomski transfer koji bi sigurno bio najveći u istoriji fudbala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter