0
Evropske lige

U BARSI NE PANIČE: Ne zanima nas zabrana, mi napadamo trofeje!

Objavljeno: 02.01.15 u 14:27

Fudbalski klub Barselona nedavno je kažnjen odlukom FIFA da se čelnicima ovog tima zabrani angažman novih fudbalera u dva prelazna roka.

Međutim, ova zabrana nije imala baš nikakvo demolarišuće dejstvo po četu Luisa Enrikea. Naprotiv.

– Uopšte ne pomišljamo na ideju da ne osvojimo ništa ove sezone. Tim koji imamo poseduje dovoljan kvalitet za trofeje i najvažnije je da verujemo u sebe i nastavimo da napredujemo da bismo došli do svog maksimuma – rekao je vezni igrač Barselone, Andreas Inijesta.

On je, čak, uveren da ova mera zabrane ima i pozitivnih strana. Pre svih to što će na taj način, veruje on, mladi igrači iz omladinske škole moći da dobiju priliku da pokažu talenat:

– Ne znam sve detalje presude, ali pošto sam i sam prošao kroz Masiju, verujem da je ovo prilika da mladi dobiju šansu. Ne možemo da dovodimo igrače, što je hendikep, ali moramo da se koncentrišemo na ovu sezonu sa igračima koje imamo i pokušamo da osvojimo neke trofeje – jasan je Inijesta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter