8
Domaći fudbal

TRENER ZVEZDE NAJAVLJUJE BOMBU: Moguć povratak Vidića na stadion ‘Rajka Mitića’

Objavljeno: 02.01.15 u 10:40

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, analizirajući 2014. godinu, izjavio je da nije nemoguće da legendarni kapiten Mančester Junajteda, Nemanja Vidić, karijeru završi u Ljutice Bogdana!

Govoreći za Telegraf, Lalatović je analizirao realtivno slabu sezonu Nemanje Vidića, inače njegovog kuma, u dresu milanskog Intera.

– U ovom trenutku mediji mu nisu naklonjeni. Ono što je Nemanja postigao malo ko će u svojoj karijeri. Prvak Evrope, sveta, sjajan ambasador Srbije. Devet godina je bio nezamenjiv u Junajtedu. I sada, u 33. godini je prešao sa 4-4-2 na 3-5-2. Odigrao je tri utakmice i praktično nije on grešio. On je, kao libero, ispravljao greške štopera. Ispravi 15, a pogreši 16. put. Pa, ne može ni on sve – rekao je Lalatović.

Lalatović smatra da deo razloga za lošije partije Vidića leži u činjenici da se nije u potpunosti adaptirao na stil igre u Seriji A.

– Treba i da se privikne. U Engleskoj se igra fudbal duela, dok u Italiji gledaju da te prevare. Brzo padaju, na granici su ofsajda. Ipak, siguran sam da će Nemanja da odigra još jedno tri, četiri godine na vrhunskom nivou. Da će ubrzo biti najveće pojačanje Intera i, bez obzira na medijske spekulacije, ostaje u njemu sigurno do leta – kazao je Lalatović.

Nakon toga šef Zvezdine struke okrenuo se pričama o mogućem povratku Nemanje Vidića u dres Crvene zvezde u kojoj bi, kako se šuška, mogao da okonča svoju uspešnu karijeru:

– Što se tiče Zvezde, ne znam da li će se makar na kratko vratiti. Nismo pričali o tome. Mada je sve moguće. Nemanja je veliki Zvezdaš, kao i ja. Sve što smo postigli u životu postigli smo zahvaljujući Zvezdi. Mi nismo iz nekih bogatih porodica. Nismo zavisili od oca i majke. Život nas je naterao da sami od sebe zavisimo. Borili smo se da bi uspeli, a sve što smo stekli stekli smo zahvaljujući Zvezdi i našim porodicama. Išli smo težim putem i uspeli smo. Ja sam, na primer, ponosan što od oca nisam uzeo nijedan dinar od svoje 16. godine – kazao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
8 Komentara
  1. Prodali ste ga kada je bio u najboljoj formi,a sada ga hocete nazad, ne mojte da se glupirate,trebali ste da se kajete kada ste to ucinili!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter