0
Evropske lige

LAPORTA ‘KUPUJE’ GLASOVE: Tandem Gvardiola-Murinjo predvodi Barselonu!?

Objavljeno: 30.12.14 u 18:07

Katalonski Sport navodi da će bivši predsednik Barselone, Žoan Laporta, ukoliko dobije izbore 2016. godine, na mesto sportskog direktora pokušati da dovede bivšeg trenera Pepa Gvardiolu.

Isti izvor je došao do informacije o sastanku Laporte s najmoćnijim menadžerom u svetu fudbala, Horheom Mendesom. Tema sastanka je bila navodni dolazak Žozea Murinja na klupu katalonskog kluba.

Naime, Laporta će imati pravo da posle šest godina pauze, 2016. godine bude kandidat na izborima, a već je sada započeo svoju kampanju obećanjem da želi da spoji tandem Gvardiola-Murinjo.

Njegov plan je da Gvardiola bude neka vrsta tim menadžera, sportski direktor koji će praktično biti ‘šef’ Murinju koji bi sedeo na klupi kao trener.

Podsetimo, u prvom svom mandatu, Laporta je insistirao na idealnoj konekciji trener-sportski direktor, a taj tandem su i više nego uspešno vodili Pep Gvardiola i Ćiki Begiristajn, sadašnji direktor Mančester Sitija.

Da li možete da zamislite Gvardiolu i Murinja kako zajedno vode tim Barselone?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter