5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ O PRELAZNOM ROKU: U ponedeljak potpisuje levi bek, Krunić sve bliže, Pavićević nije na prodaju

Objavljeno: 27.12.14 u 22:10

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u opširnom intervjuu za Novosti govorio o modalitetima privatizacije kluba, zatim o novim članovima Upravnog odbora, novim sponzorima, saradnji sa Gaspromom, ali osvrnuo se i na predstojeći prelazni rok.

– U ponedeljak potpusujemo sa Dušanom Anđelkovićem, pri kraju smo razgovora sa Parkerom iz Domžala, nadam se i sa Krunićem, koji ima sporne papire. Krunić i njegova agencija nisu sporni, sa njima je sve utanačeno, ali ne bih voleo da Zvezda uđe u bilo kakav administrativan spor. Ostaje nam još jedan ili dvojica napadača, gledamo, tražimo najbolja rešenja svesni da nismo u situaciji da mnogo biramo, obajsnio je Terzić.

Kada su u pitanju odlasci i tu će biti dosta posla.

– Za Lazića, Lazovića i Kovačevića imamo konkretne ponude, videćemo kako će se odvijati situacija. Mogu da odu Rakić i Gogić jer imaju ponude iz Kine. Dogovor je da Savo Pavićević ostane, potreban je klubu. Zdrav je karakter, uz Lukovića, Anđelkovića daće stabilnost odbrani i mirnoću svlačionici. Lično očekujem mnogo ovog proleća od Kataija, koji je jedan od najboljih igrača Lige samo ako „promeni glavu“ i odluči da radi i živi sportski. Ako napravimo dobar balans sa iskusnima, Zvezda može i da bude rezultatski uspešna i da stvara igrače, kaže Zvezdin direktor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
5 Komentara
  1. “Павићевић није на продају“, као да би неко купио дотичног старкељу, па ни Радничком КГ не би користио

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter