0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED PARTIZAN: To nije onaj isti tim

Objavljeno: 27.12.14 u 13:13

Trener Krke Aleksandar Džikić izjavio je pred večerašnji meč sa Partizanom da susret u Novom Mestu neće imati nikakve sličnosti sa onim odigranim u Beogradu.

Krka je u 2. kolu ABA lige savladala Partizan u Pioniru sa 68:64 i već tada istakla kandidaturu za plasman u plej-of. Partizan je tada bio u seriji poraza kako na Jadranu, tako i u Evrokupu, a sada je situacija nešto drugačija. Partizan je šesti sa po sedam pobeda i poraza, a Krka je jedno mesto ispod crno-belih sa skorom 6-8.

– Velika je razlika između Partizana koji je izgubio u Beogradu i ovog koji dolazi u Novo Mesto – rekao je bivši pomoćnik Duška Vujoševića na klupi Partizana, a sada trener Krke i dodao:

– Tražimo pravi način da igramo kao ekipa i u tom procesu smo imali sjajnu utakmicu protiv Olimpije i ne tako dobru protiv Cedevite. Partizan je ekipa koja privlači najveću pažnju, tako da očekujemo veliku pomoć od navijača – rekao je Aleksandar Džikić za sajt ABA lige.

Veoma važan meč za obe ekipe igra se večeras od 21 sat u Novom Mestu.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter