3
Domaći fudbal

PRVO POJAČANJE CRNO-BELIH: Antiheroj ‘juga’ ipak u Partizanu?

Objavljeno: 25.12.14 u 10:26

Kako stoje stvari, ekipa Partizana bi, ipak, tokom zimskog prelaznog roka mogla u klub da vrati veliku želju svog trenera Marka Nikolića i bivšeg kapitena tog tima, Stefana Babovića.

Kako pišu srpski mediji, Babović se nalazi na radaru Marka Nikolića još od poršlog januara, ali sve do sada do povratka iskusnog ofanzivnog veznog igrača nije došlo.

Uprava tada navodno nije želela da vraća u klub igrača koji nije miljenik navijača i kome je, u jednom trenutku dok je igrao u Humskoj, kompletan stadion zviždao i terao ga iz kluba.

Međutim, Babović je u prethodnih godinu i po dana igrao fantastično u dresu Voždovca i navodno je prihvatio da se vrati u klub po drugi put. Ekipa Voždovca, kako se spekuliše, ne bi trebalo da previše zateže oko obeštećenja.

Sam Babović je ponikao u dresu Partizana, a posle dve godine se preselio se u OFK Beograd. Tokom karijere igrao je i za Nant, Fejenord i Saragosu. Nakon inostrane epizode u kojoj se nije proslavio, on se 2010. vratio u Partizan i posle dve titule, Kupa i učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope opet je napustio klub.

Babović je prošle sezone bio prvi asistent Jelen Superlige Srbije, a protekle polusezone je sa pet golova i sedam asistencija izvukao Voždovac iz zone ispadanja.

Podsetimo, Babović je sinoć na svom fejsbuku objavio da „nikada ne bi igrao za Zvezdu i da je Partizan klub koji je u njegovom srcu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter