0
Domaći fudbal

LJAJIĆ GOLICA MAŠTU GROBARIMA: Voleo bih opet protiv Zvezde!

Objavljeno: 25.12.14 u 18:15

Povremeni reprezentativac Srbije i prvotimac Rome Adem Ljajić odgovarao je na zanimljiva pitanja novinara „Korijere de la Sport“ zajedno sa saigračem Huan Manuel Iturbeom.

 Izdanak Partizanove škole fudbala i bivši plejmejker crno-belih je na pitanje koja je najlepša utakmica na kojoj je igrao bez pogovora odgovorio:

– ‘Večiti derbi Partizan-Crvena zvezda’, a nešto kasnije i da bi upravo tu utakmica želeo ponovo da odigra. Iako nikada nije bio strelac u najvećoj srpskoj svetkovini fudbala, pamti se ono njegovo maestralno proigravanje za Klea nakon čega je usledila majstorija Brazilca za anale.

Dalje u intervjuu smo saznali da je omiljeni saigrač Adema Ljajića bio Stevan Jovetić iz vremena provedenog u Fiorentini, ali ne i u Partizanu, s obzirom da su se ova dva fudbalera bukvalno mimoišli u Humskoj.

Ljajiću je najomiljeniji pogodak u dresu Viole protiv Lacija, a od Huana Manuel Iturbea je dobio pohvalu da ga je nemoguće zaustaviti kada šutira, kao i poruku da nastavi da igra ovako, jer je potreban timu.

 

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter