15
AdmiralBet ABA Liga

PROMENIO BOJE: Nekada na jugu, sada u Zvezdi? (FOTO)

Objavljeno: 24.12.14 u 16:58

Letos je talentovani košarkaš napustio Mega Vizuru, sadašnji Mega Leks. Na draftu ga je izabrala Filadelfija, a trejdovan je u San Antonio. Tokom spekulacija o klubu u kojem će nastaviti karijeru, dok je dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, spominjalo se da je veliki Partizanovac.

 

Menadžer Miško Ražnatović je rekao da ne zna za koga njegov igrač navija. Nemanja Dangubić je ovog leta prešao u crveno-beli tim, sa kojim sada uspešno igra i u Evroligi i u ABA ligi.

Na društvenim mrežama se pojavila slika dečka na južnoj tribini, koja navodno dokazuje za koga je kucalo srce košarkaša…

Nemanja Dangubic
Foto: FACEBOOK

Da li vam ovaj dečko liči na Nemanju Dangubića? Da li je to on?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. I naprednjak Gurovic je bio grobarcina,pljuvao po zvezdi na sva usta jer ga asocira na komunjare,pa im je postao idol.Ima toliko primera..,Batica Mirkovic,D.Kovacevic,Dule Kecman,Ilija Ivic..,svi su zavrsili u klubovima za koje nisu navijali.

    0
    0
    Odgovori
  2. ha ha ha…ajde grobari računajte…koje godine je bila ova utakmica,i koliko je Nemanja imao godina?možda i jeste on partizanovac ali ovo na slici nije on i sramota je da se ovako nešto pušta u javnost!

    0
    0
    Odgovori
  3. Srbine–menadzeri se sve pitaju danas,zato i jesmo tu de smo.Mozak je odavno iskljucen sa prekidacem zvanim novcanice.

    0
    0
    Odgovori
    • знам ја то брате врло добро, веруј ми, али поента моје приче је да смо на крају дана ваљда сви Срби и да не треба да се међусобно препуцавамо ко навија за кога

      0
      0
      Odgovori
  4. i da je danga grobaricic, briga me. Sto je onda dosao kod nas? Ako toliko voli JSD mogao je tamo otici oni ga zvali ponudili mu 150 000 a on ih odbio i priihvatio zvezdinih 130 000. Sad je u czv kraj price. U nasem timu su svi zvezdasi izuzev dangubica za kog nisam siguran dal je grobar i ako je nema veze. I kod JSD-ovaca ima zvezdasa pa nista.

    0
    0
    Odgovori
  5. Оставите дечка на миру (односи се на медије), једно је навијачка страст а друго је кошаркашка каријера, имајте у виду да се и менаџери доста питају при избору клуба…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter