2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Bez Pavlovića na Krku!

Objavljeno: 24.12.14 u 19:41

Magnetna rezonanca je pokazala da nije došlo do oštećenja ligamenata zgloba, Saša Pavlović će morati da pauzira minimum nedelju dana.

Utakmica sa Solnokom je teškom mukom dobijena, ali je Partizan na njoj izgubio Sašu Pavlovića. Posle duela sa Tedijem Gibsonom Crnogorac je nezgodno doskočio i njegov govor tela je uspaničio sve u Pioniru, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Do kraja meča se nije vraćao u igru, a danas je stiglo ohrabrenje za sve navijače Partizana. Magnetnom rezonancom je utvrđeno da Pavlović nije oštetio ligamente zgloba i da će pauzirati najmanje nedelju dana.

Ipak, ono što je problem za crno-bele je što najveće pojačanje neće igrati u meču sa Krkom koji će gotovo izvesno poneti epitet presudnog za plasman u plej-of. Pored toga, pitanje je kada će dugogodišnji NBA igrač biti spreman da se vrati na parket i hoće li se oporaviti za podjednako važne duele sa Cedevitom i Olimpijom u Pioniru početkom sledeće godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Dno dna gori ste i od blica.. Sasa se nikada nije izjasnio kao crnogorac vec kao Srbin…..a ne ova vestacka tvorevina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada se na ukucaju sportske vesti na netu vi ste Hotsport na dnu. Tu i treba da ostanete zbog ovakvih nepodnosljiv vesti o Partizanu ove godine i namerno pokusavate da destabilizujete kokiko mozete nas klub ,skoro kao blic(bljuc) .
    Pavlovic Sasa covek kome svi niste ni do podkolenice a ne kolena se nikada nije izjasnio kao crnogorac.
    Vi ste na dnu,vi ste dno,tako ce i ostati.
    Smrt fasizmu Ziveo Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter