0
Košarka

FOTO: kkpartizan.rs

CRNO-BELI HUMANISTI: Košarkaši Partizana obradovali mališane

Objavljeno: 24.12.14 u 18:42

Dragan Milosavljević, Mihajlo Andrić i Vanja Marinković družili su se sa mališanima u Domu za nezbrinutu decu i omladinu „Drinka Pavlović“ na Senjaku i tom prilikom su im podelili novogodišnje paketiće.

Sada već tradicionalno košarkaši Partizana 13. put za redom su posetili decu u Domu „Drinka Pavlović“ u Beogradu. Kapiten i dvojica mladih igrača obradovali su mališane novogodišnjim paketićima i fotografijama za ceo život, a deca su im zauzvrat uručili zahvalnicu za ovaj lep gest.

– U ime košarkaškog kluba Pratizan želim vam srećnu Novu godinu i naredne praznike. Došli smo danas da budemo sa vama, kao i svake godine u ovo vreme, da se družimo i pre Deda Mraza vam donesemo paketiće – rekao je Dragan Milosavljević.

Dobrodošlicu crno-belim šampionima u ime ove ustanove poželela je Snežana Nikolić.

– Mnogo nam je drago što ste došli i što mislite na nas svih ovih godina. Deca su bila presrećna kada su čula da ćete nas posetiti. Sastav je različit svake godine, ali prijateljstvo uvek ostaje isto – istakla je Snežana Nikolić.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter