1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ŠKUNTELAR’ BI DA IDE IZ PARTIZANA: U pitanju je egzistencija, ali…

Objavljeno: 07.12.14 u 23:39

Najbolji strelac Partizana i jesenjeg dela Jelen Superlige Petar Škuletić ne krije da bi voleo da svoje dobre partije naplati bogatim inostranim transferom, ali mu ne bi smetalo ni da ostane u klubu iz Humske sa kojim želi da osvaja trofeje.

– U Partizanu se trenutno ništa ne zna. Ne zna se ko će biti u novom rukovodstvu, a ja imam ugovor sa klubom na još tri godine. Igram za veliki klub koji volim, ali bih lagao kada bih rekao da mi nije želja da odem u inostranstvo i tako rešim egzistenciju. Nama fudbalerima je izgleda tako suđeno, ali opet sa druge strane više bih voleo da kada odem imam osvojen trofej sa Partizanom, rekao je Škuletić posle današnje utakmice protiv čačanskog Borca.

Inače Srbin iz Crne Gore (izrazio želju da obuče dres „orlova“) je sa današnja dva gola u duelu protiv „zebri“ došao do sume od čak 21 pogotka u svim takmičenjima čime je preskočio još jednog ljubimca Grobara Brazilca Klea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. Počinje opasno da me iritira namerno pogrešno izvlačenje rečenica iz konteksta i maliciozna konstalacija naslova na ovom portalu, a vezano za Partizan… Mislim da ću da vas banujem ubrzo i na fb i na feed-u…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter