0
Evrokup

Foto: STARSPORT

PAVLOVIĆ PONOVIO VUJOŠEVIĆEVE REČI: Sramno izdanje

Objavljeno: 03.12.14 u 22:04

Povratnik u redove Partizana Saša Pavlović kao da je čitao misli treneru Vujoševiću pošto je nakon poraza od Hapoela dao gotovo identičnu izjavu.

– Morali smo mnogo više da se borimo. Ovo izdanje je sramno i ovako nismo mogli da se suprotstavimo rivalu. Bili smo usmereni u potpuno pogrešnom pravcu što je na kraju donelo negativan rezultat, kazao je Pavlović.

Sedmim porazom u grupi E i uz ostale rezultate osmog kola Partizan je ostao i bez teoretskih šansi za nastavak takmičenja.

– Očekuje nas teška sezona, ali i borba za ono što nam je glavni cilj, a to je plasman među četiri u ABA ligi. Naravno, jedan od ciljeva je i domaća titula, jasan je Pavlović, koji je večeras za nepunih sedam minuta na parktu promašio sva četiri šuta i imao je jedan skok.

Iskusni košarkaš je dodao i da smatra da je više odmogao nego što je pomogao ekipi odnosno da će mu trebati vremena da se uklopi. Takođe je najavio bolje partije i ostvarivanje glavnih ciljeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter