0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA PRESUĐUJE VEĆ U SREDU: Da li je to dobar ili loš znak?

Objavljeno: 02.12.14 u 18:02

U sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu danas je održana sednica Komisije za žalbe UEFA, a povodom žalbi FS Srbije i FS Albanije na odluke Kontrolne i disciplinske komisije UEFA povodom prekinute Grupa I kvalifikacione utakmice za odlazak na Prvenstvo Evrope 2016. između Srbije i Albanije (14. oktobra 2014, Beograd, prekid u 41. minutu pri rezultatu 0:0), saopštava FSS.

Na početku današnje sednice najpre je obavljeno saslušanje svih nadležnih po ovom pitanju. Usmeno su saslušani sudija utakmice Martin Etkinson, delegat utakmice Hari Bin, ekspert UEFA za bezbednost i sigurnost Keni Skot, kao i komesar FS Srbije Milivoj Mirkov. U sastavu delegacije FS Srbije bili su još generalni sekretar Zoran Laković, zamenik generalnog sekretara Nebojša Ivković i članovi pravnog tima. Saslušani su i predstavnici FS Albanije.

Saslušanju je prisustvovao i disciplinski inspektor UEFA Miguel Lietard Fernandez Palasios. Po završetku saslušanja i tog dela sednice, tročlano veće Komisije za žalbe UEFA se povuklo na zatvoreni sastanak.

On je završen u 16.00 sati i predstavnici oba saveza su obavešteni da će operativni deo odluke Komisije za žalbe UEFA biti saopšten najkasnije do sutra, srede 3. decembra 2014. godine. Pisano obrazloženje donesene odluke biće dostavljeno u oba saveza najkasnije do 25. decembra 2014.

Po dobijanju pisanog obrazloženja, zainteresovane strane će imati zakonski rok od 21 dan za podnošenje eventualne žalbe Nezavisnom sportskom sudu u Lozani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter