5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA POMILOVANJA: Odluka pala posle samo nekoliko sati

Objavljeno: 02.12.14 u 19:46

Fudbalski savez Srbije pre samo nekoliko sati zvanično je objavio da će odluka komisije za žalbe UEFA u vezi sa žalbama povodom odluke Disciplinske komisije ove organizacije vezano za prekid meča Srbija – Albanija, a koje su obrazložene danas biti saopštena u sredu.   Međutim, čini se da u evropskoj kući fudbala nije postojala dilema pa je odluka doneta već večeras.

Kako je na sajtu UEFA saopšteno pre samo nekoliko minuta žalbe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Albanije odbijene su odnosno na snazi ostaje prvobitna odluka.

Tako je prekint meč registrovan rezultatom 3:0 za Srbiju, našoj selekciji su oduzeta tri boda, a dve utakmice će igrati pred praznim tribinama (jedan meč već odrađen protiv Danske). Albanci su kao i naš Savez kažnjeni novčano sa 100.000 evra.

uefa-odluka-srbija-albanija

Oštećene strane imaju pravo žalbe Sudu za arbitražu u sportu koji se nalazi u Lozani i koji je poslednja moguća instanca koja može da promeni prvobitnu odluku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
5 Komentara
  1. Mamu im jebem nas kaznjavaju a kada italijani ulaze na teren tada nista hrvati zapale stadion a grobari odu u zrinjski pa ih izbace iz evrope ma da jebem i evropu i eu i sve mars u pm

    0
    0
    Odgovori
  2. Napustite kvalifikacije i izolujte nas na bar 5 godina od ovakve Evrope, da se kurtalisemo vise blamaža i poniženja…….!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter