0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MURIĆ ZNA ODAKLE PRETI OPASNOST: Ako nam se ukaže prilika iskoristićemo je

Objavljeno: 28.11.14 u 21:36

Edo Murić je ovog leta stigao u redove Partizana i vrlo brzo je odličnim partijama prirastao za srca navijača kluba iz Humske, baš kao što je to prošle godine pošlo od ruke njegovom zemljaku Jaki Blažiču koji je miljenik pristalica Zvezde.

Dva Slovenca će se u nedelju naći jedan protiv drugog u prvom ovosezonskom večitom, kako bi rekli jedni ili beogradskom kako bi rekli drugi navijači.

– Ne moramo mnogo da pričamo o utakmici sezone za dva kluba – derbiju, možda najvećem u Evropi, svetu. Zvezda igra odlično, takođe pred svojim navijačima. Ali kroz istoriju se pokazalo da sve to može i da napravi određeni pritisak. Nesumnjivo biće teška utakmica, nadam se i atraktivna, u kojoj svaki od timova ima šanse. Želju za pobedom moramo da pokažemo na terenu, da se potrudimo da što duže budemo u „aktivnom“ rezultatu i na kraju, ako nam se ukaže prilika, da trijumfujemo, rekao je Murić u izjavi za Novosti.

Slovenac je takođe istkao da mu je Blažič pričao koliko je poseban ovaj meč, a Murić se priseća da je upravo njegov sunarodnik u prethodne dve utakmice u ABA ligi uz Marjanovića bio najveća opasnost za crno-bele.

– Zvezda igra sjajno, forsira čvrstu odbranu, možda najbolju na Starom kontinentu, dok mi iz meča u meč podižemo formu. Potrudićemo se da napravimo iskorak unapred, objasnio je Murić koji je dodao da šanse u Evrokupu nisu izgubljene.

Crvena zvezda i Partizan će se u okviru 10. kola Jadranske lige sastati u nedelju, 30. novembra, sa početkom od 19 sati u beogradskoj hali Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter