0
Košarka

NBA: Čikago u drami bolji od Jute, Filadelfija nastavila seriju poraza

Objavljeno: 25.11.14 u 08:35

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na američkim košarkaškim terenima odigrano sedam mečava.

U prvoj utakmici večeri, ekipa Los Anđeles Klipersa nije imala većih problema Šarlot Hornetsima. Kliperse je do trijumfa nosio Blejk Grifin koji je meč završio sa impresivnim dabl-dabl učinkom od 22 poena i 16 skokova.

Ništa lošiji nije bio ni Kris Pol. Ol-star plejmejker je meč završio sa 22 poena i sa čak 15 asistencija. Na drugoj strani bivši 4. pik s drafta prošle godine, Kodi Zeler, meč je završio sa 17 poena.

Ekipa Klivlenda vezala je par poraza, a onda je noćas pokazala pravo lice u susretu sa Orlando Medžikom. Dominantnu partiju pružio je Lebron Džejms koji je meč okončao sa 29 poena i 11 asistencija.

Ekipa Filadelfije vrtoglavom brzinom juri ka obaranju sopstvenog rekorda od 26 vezanih poraza. Na tom putu noćas su im pomogli igrači Portlanda koji ih nisu poštedeli. Blistao je Lamarkus Oldridž sa 33 poena i 11 skokova.

Vodeći tim Istočme konferencije, Toronto Reptors, namučio se sa ekipom Finiks Sansa, ali je na kraju stigao do trijumfa. Blistao je litvanski centar Jonas Valančijunas sa 27 poena i 11 skokova. Toronto je svoj skor popravio na 12-2.

Njujork Niksi u ovoj sezoni ne znaju za mnogo stvari pored – razočarenja. Novo je stiglo koliko prošle noći, u duelu sa Hjustonom. Četa Derika Fišera nije znala na koji način da se izbori sa Džejmsom Hardenom koji je upisao čak 36 poena. Uz sve to, Karmelo Entoni je zaradio povredu.

Ekipa Indijane Pejsers, iznenađujuće, uspela je da savlada Dalas Maverikse. Fantastičnu rolu proknjižio je Donald Sloun sa 29 poena.

Ekipa Čikago Bulsa, uz dosta muke, savladala je Jutu Džez na krilima dobre igre Džimija Batlera. Krilni igrač Bulsa ubacio je 25 poena i bio je najefikasniji igrač svog tima. Derik Rouz se vratio na teren nakon povrede kolena upisavši 18 poena i 5 asistencija.

Rezultati:

Šarlot – L.A. Klipers 92:113
Klivlend – Orlando 106:74
Filadelfija – Portland 104:114
Toronto – Finiks 104:100
Hjuston – Njujork 91:86
Dalas – Indijana 100:111
Juta – Čikago 95:97

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter