0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO ILIĆ: Najvažnije je da smo pobegli Zvezdi

Objavljeno: 25.11.14 u 10:19

Defanzivac Partizana Branko Ilić pogodio je cilj u meču svog kluba Jelen Superlige Srbije sa Napretkom.

Kao što je poznato, crno-beli su sa 3:0 savladali kruševački tim i na taj način su pobegli „večitom rivalu“ za šest bodova.

Reprezentativac Slovenije Branko Ilić postigao je svoj prvi gol u dresu kluba iz Humske ulice otkako je letos stigao u tabor Parnog valjka.

– Srećan sam zbog prvenca. Nebitno je, međutim, ko je strelac, važno je da smo još više pobegli Crvenoj zvezdi i Vojvodini na tabeli – rekao je Ilić.

On je ocenio da mu „nije svejedno“ zbog prvog gola u dresu kluba za koji navija od rođenja, ali dodaje da nema nameru da svoje role ističe u prvi plan:

– Naravno da mi nije sve jedno posle prvog gola u dresu kluba čiji sam navijač od rođenja, ali ne volim da se hvalim. Ponavljam, bitna su tri boda – kazao je Ilić.

On se potom osvrnuo i na predstojeće obaveze svog tima u Ligi Evrope i megdan za Totenhemom u Londonu:

– Znam šta nas čeka u Engleskoj. Totenhem je veliki klub, nemamo šta da izgubimo u Londonu. Samo da se opustimo… – zna recept bar za neizvesnu utakmicu Branko Ilić.

Letos je stigao u Humsku. Brzo je stekao simpatije navijača. Univerzalac, dokazan za kratko vreme na čak tri pozicije – rekao je reprezentativac Slovenije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter