0
Evropske lige

MURINJO: Bićemo veliki kada osvojimo trofej!

Objavljeno: 24.11.14 u 11:28

Čelsi je produžio seriju utakmica bez poraza na 18, ali je Žoze Murinjo upozorio svoje fudbalere da moraju da osvoje trofej da bi bili zaista veliki tim.

Čelsi je u subotu pobedio Vest Bromvič Albion sa 2:0 uz novu odličnu partiju i nalazi se na čelu Premijer lige sa 32 boda, sedam više od drugoplasiranog Sautemptona, dok je na trećem mestu Mančester siti sa 24.

– Samo su Džon Teri i Didije Drogba osvajali trofeje sa Čelsijem. Ovi momci moraju da osvoje nešto da bi bili zaista veliki tim. Ne radi se ovde samo o igranju lepog fudbala ili osvajanju jesenje titule. Kada osvoje trofej, onda ćemo ih porediti s drugim velikim timovima – rekao Murinjo.

Portugalski stručnjak je izneo i uzdržane pohvale publici na Stamford bridžu, koju je ranije kritikovao zbog nedostatka podrške u meču sa KPR-om.

– Atmosfera u publici se mnogo popravila, ne može se porediti sa onom iz prošlog meča. Ali, mene plaćaju da budem trener, a ne da kritikujem publiku. Žao mi je zbog mojih komentara od pre dve nedelje. Razlika je bila ogromna – rekao je Murinjo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter