0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Partizan dočekuje Napredak

Objavljeno: 23.11.14 u 09:10

Fudbaleri Partizana danas od 17:00 sati u Humskoj ulici dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca.

Upravo Napredak na indirektan način glavni je krivac što je titula u Jelen Superligi Srbije prošle sezone, posle šest punih godina, promenila vlasnika.

Naime, ovaj tim je „otkinuo“ crno-belima čak pet bodova prošle sezone, a budući da su ih Kruševljani dobili u finišu sezone oni su na taj način „kumovali“ Zvezdinom osvajanju titule u JSL.

Svestan toga je i trener Partizana, Marko Nikolić:

Fudbaleri Napretka su prošle sezone odigrali možda i ključnu ulogu u kreiranju konačnog plasmana na tabeli, budući da su u finišu prvenstva savladali Partizan u Kruševcu i tako omogućili Crvenoj zvezdi da osvoji titulu posle šest godina.

– Nalazimo se u seriji teških mečeva u vrlo kratkom vremenskom intervalu i moramo maksimalno da se koncentrišemo na svaki naredni duel. Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova, ali osveta nije dobar motiv, često se završava kontraproduktivno. Mi se borimo za titulu, želimo da nastavimo dobru seriju, uvek idemo na pobedu, i to su motivi s kojima mi ulazimo u današnji meč – rekao je Nikolić.

Ekipa Partizana trenutno je prva na tabeli sa 31 bodom, tri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter