1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆU KRIV RADNIČKI: Zbog ovakvih ekipa srpski fudbal propada!

Objavljeno: 22.11.14 u 16:00

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su novi „kiks“ pošto su u Kragujevcu sa fenjerašem Radničkim igrali samo 0:0, a treneru crveno-belih Nenadu Lalatoviću posle meča su bili krivi domaćini i njhove trener Neško Milovanović.

– Ne razumem ekipu koja 20 minuta ima igrača više i brani jedan bod. Pri tom njihov trener savetuje igrače da se što više valjaju po terenu i golmanu da odugovlači sa izvođenjem prekida. Zbog ovakvih klubova srpski fudbal propada. Radio su u Proleteru, Napretku i Voždovcu i nikad se nisam bavio ovako „prljavim radnjama“. Ovakve stvari uništavaju srpski fudbal. Igračima svog tima nemam šta da zamerim, borili su se i nisu imali sreće. Realizacija nam je veliki problem i moraćemo mnogo da radimo na tome – istakao je posle meča sa Radničkim, Nenad Lalatović.

Šef stručnog štaba crveno-belih nije želeo da da komentar na situaciju kod crvenog kartona dodeljenog Bogdanu Planiću.

– Ne želim da komentarišem tu situaciju. Sami ste videli – rekao je za Arenu sport, Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. koji kreten.Čestitaj protivniku,koji je poslednji na tabeli,hrabro se borio da ne izgubi,nauči tvoje da daju gol,još bolje daj ostavku,pa treniraj Dorćol,ako te hoće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter