2
Evroliga

PRETNJE S BOSFORA: Zvezda pada u Istanbulu

Objavljeno: 21.11.14 u 10:01

Šef stručnog štaba turskog Galatasaraja, Ergin Ataman, najavio je da će njegov tim večeras savladati srpskog predstavnika u Evroligi.

Četa Dejana Radonjića igra odlično ove sezone. U regionalnoj ABA ligi Zvezda je bez poraza, a u Evroligi crveno-beli imaju učinak od 3-2 nakon pet kola.

Crveno-beli su u ovoj sezoni već skidali skalp turskom gigantu, istina u Kombak areni. Ipak, to ne umanjuje optimizam kod turskog kluba.

– Zvezda je bila odlična u Španiji, protiv Laboral kuće, takođe u ABA ligi u kojoj nema poraz, potvrđuje da je u odličnoj formi. Njenu silinu smo videli i na startu Evrolige. Mi, bez obzira na to što smo vezali neke loše rezultate, imamo kvalitet da utakmicu završimo trijumfom – rekao je Ataman, prenose Novosti.

Šef stručnog štaba Galate ne krije da njegov tim ima kadrovskih problema:

– Tačno je da imamo probleme sa povredama. Eto, pre nekoliko dana se povredio Micov, izuzetno važan u našoj igri. Ali, takođe je tačno i da imamo još osam, devet odličnih igrača, tako da nemojte misliti da nećemo biti spremni za veliki izazov – ocenio je Ataman.

Trener Galatasaraja je potvrdio da je ovaj klub „bacio oko“ na srpskog internacionalca Sašu Pavlovića. On je, analizirajući igru crveno-belih, u prvi plan izdvojio Markusa Vilijamsa:

– Markus je odličan pik & rol igrač. U tandemu sa Marjanovićem, Cirbesom i Mitrovićem, zna da napravi veliku razliku u napadu. Bobija pratim već nekoliko godina. Pored vanprosečne visine koju odlično koristi, ubrzao je igru, pogotovo u odbrani, gde sa velikim rasponom ruku za napadača predstavlja ogroman problem. Ali ako jedan tim, pogotovo Zvezdu, koja niže uspehe posmatrate samo kroz prizmu dvojice igrača, može da bude veoma opasno za vas. Kao ekipa su izuzetno kompaktni – podvukao je Ataman.

Ekipa Zvezde gostuje večeras u Istanbulu, a meč će biti odigran u terminu od 19:00 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. Ljudi ih pustili prvu utakmicu zbog zavade sa upravom a oni se osilili i istripovali da su neko i nesto 🙂 Svima je poznato da telekom moze samo da pobedi neke kahe mvalensje koji su trenutno na 6 mestu svoje lige.Vidi se da od juce prate kosarku kako ih je coki zatrovao da su oni zvezda:) Serija portaza i vracanje u realnost onih koji ni nemaju klub pocinje

    0
    0
    Odgovori
    • Ja ne razumem vas grobare. Sto ste bre toliko ljubomorni? Ja navijam svaki put za Partizan kad igra u evropskom takmicenju, a vi samo pljujete i navijate protiv Zvezde. Strasni mozgovi…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter