0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ LJUT: Ne može ovako da se igra

Objavljeno: 18.11.14 u 23:55

Trener Partizana Duško Vujošević bio je izuzetno ljut na svoje izabranike zbog poraza od Lijetuvos Ritasa u meču 6. kola Evrokupa, pre svega na visoke igrače koji su protivnicima dozvolili mnogo lakih poena.

– Morali smo i mogli bolje, bez obzira na kvalitet rivala, koji ne može baš tako jednostavno da se sagleda, ali… Jeste da smo manje, više odbranili njihov solidan šut, ali su gostujuće “četvorke” i „dve petice” ubacile mnogo laganih koševa. Odbrana mojih visokih igrača bila je ispod nivoa neophdnog da bi se nešto više uradilo u Pioniru, rekao je Vujošević, a prenose Novosti.

Iskusni stručnjak je šanse Partizana za plasman u narednu rundu ocenio kao „vrlo male“ i ponovo se osvrnuo na nedostatak iskusnog plejmejkera.

– Naravno da nam nedostaje organizator igre, ali nije bilo one naše želje, sportskog bezobrazluka, volje da se istrči do poslednje kapi znoja… Dok je protivnik gazio, menjao ritam, znao da raširi preko visokih igrača, koji bi ootvarali prostor za spoljni šut. A mi, ma ne može tako da se odigra i da se dobije, nikako, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter