0
Evropske lige

STIŽU ŠUŠKE: Matiću stiže novi ugovor uz povišicu

Objavljeno: 18.11.14 u 10:30

Reprezentativac Srbije i vezni igrač Čelsija, Nemanja Matić, nalazi se na pragu potpisa novog, unosnijeg ugovora sa londonskim plavcima.

Kako prenose britanski mediji, menadžer Čelsija Žoze Murinjo prezadovoljan je onime što na travnatom tepihu pokazuje srpski fudbaler, Nemanja Matić.

Upravo zbog toga Matić će, kako se šuška, biti nagrađen novim ugovorom koji će mu, osim garantovanog ostanka na Stanford Bridžu, doneti i znatno višu platu.

Kako smatra Murinjo, Matić sa Fabregasom čini jedan od najboljih tandema centralnih veznih igrača na svetu. I iako Matić ima važeći četvorogodišnji ugovor, „Gospodin Posebni“ spreman je da mu ponudi novi koji će mu doneti povišicu.

Takođe, deo razloga zbog Murinjove želje da obnovi ugovor s Matićem jeste i činjenica da se srpski reprezentativac našao na radaru vodećih evropskih klubova među kojima je i Real iz Madrida, pišu ostrvski mediji.

– U ovom trenutku, on je džin. Ne zbog njegove veličine već zbog načina na koji igra. Taj momak je džin – nedavno je istakao Murinjo.

Matić je u dosadašnjem toku Premijer lige na svih 11 utakmica bio starter odigravši po svih 90 minuta, a ukupno je u svim takmičenjima ove sezone postigao tri gola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter