0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ: Još je rano da budem selektor Srbije!

Objavljeno: 15.11.14 u 20:51

Živa legenda srpskog fudbala Dejan Stanković danas se i zvanično na Marakani oprostio od dresa Crvene zvezde na meču protiv Udinezea, a na pitanje novinara da li će na klupi reprezentacije Srbije zameniti Dika Advokata rekao je da je za to još rano.

– Priču oko preuzimanja reprezentacije sam čuo ovde na stadionu i ne znam ništa o tome. Ako bi me pitali da li bi voleo da sednem na klupu „orlova“, odgovor bi bio da, ali mislim da je još uvek rano. Pomoćni sam trener Udinezea i to ću sigurno biti još neko vreme. Velika je odgovornost trenirati reprezentaciju Srbije, a da bi ste se nosili sa odgovornošću morate imati iskustvo. To je ono što meni fali – rekao je Dejan Stanković koji se okrenuo meču na Marakani:

– Predivan je osećaj. Ostvarenje dečačkog sna. Najveća želja mi je bila da se oprostim na Marakani od voljenog kluba i najboljih navijača na planeti. Bilo je emotivno, hvala Zvezdi i Udinezeu koji su mi omogućili da se na ovakav način oprostim od crveno-belog dresa.

hotsport.rs – K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter