0
ATP

FOTO:STARSPORT

EKSPRESAN POVRATAK: Viktor se za četiri i po meseca probio to najboljih 100!

Objavljeno: 13.11.14 u 12:24

Iako naredna lista najboljih tenisera na svetu izlazi tek u ponedeljka, već sada se zna da se srpski teniser Viktor Troicki vratio među najboljih 100 na ATP listi. Viktor je povratak u elitu obezbedio plasmanom u četvrtfinale turnira u Breši. i u najgoram slučaju u ponedeljkak će biti 8. teniser planete.

Plasmanom u četvrtfinale napredovao je za šest pozicija, a u zavisnosti od rezultata u italijansko gradu mogao bi da se probije i do 81. pozicije.

Troicki se u četvrtfinalu čelendžera u Breši sastaje sa boljim iz duela Uladžimira Ignatika iz Belorusije i Nemca Dastina Brauna, koji igraju u toku dana, a Viktor će igrati u petak.

Troicki se na teren vratio u drugoj polovini jula, posle odrađene jednogodišnje suspenzije zbog kršenja antidoping pravila. Samo četiri i po meseca bilo mu je potrebno da se vrati među najboljih 100 na svetu, što ujedno znači da će izboriti direktan plasman na Austalijan Open u januaru.

Srbija će tako sasvim izvesno imati četvoricu predstavnika u glavnom žrebu – Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i viktora Troickog.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter