0
Evropske lige

VENGER UVEREN: Čelsi će ostati prvi

Objavljeno: 10.11.14 u 11:26

Trener Arsenala, Arsen Venger, izjavio je da uveren da u Premijer ligi nema tima koji je kadar da sustigne vodeći Čelsi koji.

Londonski plavci šepure se na prvoj poziciji engleske lige, od starta prvenstva nisu upisali niti jedan poraz, a u subotu su protiv Liverpula zabeležili svoju devetu pobedu na 11 mečeva.

Upravo zbog toga Čelsi je trenutno prvi sa četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Dušana TadićaSautempton.

– U ovom trenutku Čelsi je na savršenom putu da osvoji 100 bodova ove sezone. Ako pogledate broj njihovih bodova, ako nastave u istom ritmu, niko ih neće stići, to je sigurno. U ovom trenutku ne izgleda kao da je neko sposoban da ih zaustavi. Imali su sjajan start, mi smo prošli kroz to u prošlosti i dok god ne gube, neće preispitivati sebe, imaju timski duh i to ih tera da nastave u istom ritmu – poručio je Venger.

Ekipa Arsenala trenutno zauzima sedmu poziciju sa 17 bodova, čak 12 manje od vodećeg Čelsija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter