0
Domaći fudbal

STEŽE SE ‘OBRUČ’ OKO KARADŽIĆA: Kokeza novi predsednik FS Beograda?

Objavljeno: 10.11.14 u 20:35

Kako list Blic saznaje Fudbalski savez Beograda će uskoro dobiti novo rukovodstvo, a predsednik bi mogao da bude potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza. Na taj način će uprava kluba sa Marakane nastaviti borbu protiv Tomislava Karadžića.

U petak je na skupštini smenjeno rukovodstvo FSV, a u utorak će opozicija predati zahtev za sazivanje vanredne skupštine i u FSB pošto jo od 41 delegata u tom telu njih 25 potpisalo zahtev za smenu aktuelnog predsednika Ratomira Babića, inače potpredsednika FK Partizan. Kada se zahtev podnese sa dovoljnim brojem potpisa rukovodstvo ima rok od 30 dana da sazove skupštinu.

Da će Slaviša Kokeza preuzeti rukovodeće mesto u FSB govori i podatak da od 120 klubova na teritoriji glavnog grada, dve trećine podržava Zvezdinog potpredsednika. Epilog izborne skupštine u FSB je po svemu sudeći poznat, što znači da se „obruč“ oko Tomislava Karadžića sve više steže.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter