0
ATP

POBEDU POSVETIO SINU: Novak savladao Kolšrajbera u Parizu

Objavljeno: 28.10.14 u 21:13

U svom prvom, a meču 2. kola Mastersa u Parizu Novak Đoković je za samo 84 minuta savladao Filipa Kolšrajbera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

djokovic-servis

Već an startu meča Novak je pokazao da nema nameru da se previše zadržava na terenu pošto je u drugom gemu napravio prvi, a vrlo brzo potom i drugi gem pa je poveo sa velikih 5:1. Međutim, kada se očekivalo da lako okonča taj deo igre u svoju korist Nemac je vratio jedan brejk, a ubrzo zatim je smanjio na 5:3, ali je to bilo sve od njega pošt mu Đoković nije dozvolio da se u potpunosti vrati.

Gotovo ista slika uz malu razliku viđena je u drugom setu pošto je Novak ponovo u početku oduzeo servis rivalu, a potom je stečenu prednost rutinski čuvao ne dozvolivši rivalu nijednu brejk loptu. U 10. gemu Đoković je došao do tri vezane meč lopte, a iskoristio je drugu.

U narednom kolu Đoković će igrati protiv pobednika meča između Monfisa i Iznera, koji je na programu sutra tako da će Novak na teren ponovo tek u četvrtak..

Zanimljivost je da je najbolji teniser sveta svoju prvu dvoransku pobedu u jesenjem delu sezone posvetio svom tek rođenom sinu uz poruku napisanu na kameri „Stefane voli te tata“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter