1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANSKI TERORISTI PRETE: Reprezentaciji Srbije ugrožena bezbednost!

Objavljeno: 28.10.14 u 10:58

Bezbednosne strukture preporučiće Fudbalskom savezu Srbije da izbegne gostovanje naše reprezentacije 8. oktobra naredne godine u Albaniji budući da će u toj zemlji „Orlovima“ biti ugrožena sigurnost.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

Naime, prema saznanjima lista Kurir, postoji objektivna opasnost od napada terorista Islamske države (IS) na meču u Elbasanu.

Prema rečima izvora ovog lista, u poslednje vreme pojačano delovanje IS u regionu, što je samo jedan od razloga da FSS zahteva od UEFA da se meč odigra na neutralnom terenu.

– Prema informacijama sa terena, ne postoji nikakva garancija bezbednosti za naše fudbalere u Albaniji. U poslednje vreme je znatno pojačana aktivnost terorističke organizacije ISIS u regionu i postoji osnovana bojazan od njihovog napada – kaže izvor Kurira.

Nakon incidenata u Beogradu i ogromne provokacije sa dronom koji je nosio zastavu velike Albanije, bezbednjaci u Srbiji veruju da je crni scenario moguć:

– Zbog svega što se desilo na meču u Beogradu, u Elbasanu se očekuje prisustvo terorista sa Kosova i ISIS, bivših članova UČK, ali i veliki broj Albanaca željnih linča. Sam dolazak u Albaniju predstavljao bi veliki rizik za našu delegaciju. Najgore od svega je što potencijalno opasne osobe nisu u datoteci albanskih bezbednosnih snaga i neometano mogu da uđu u hotel sa pištoljem ili postave snajpersko gnezdo pored stadiona. Rizik je suviše veliki da bi se kockalo životima naših građana – apostrofira izvor ovog lista.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter